Varaosa- ja rengashaku

Hae varaosat Tallenna haku Tallennetaan hakua..

Tuoteryhmät

Info

Verkkokaupan käyttäjäsopimus/toimitusehdot

1. Yleistä

1.1. Tämä käyttäjäsopimus sisältää MP-Racing Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") MP-Racing -verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

1.2. Palvelun tarjoajan yhteystiedot: MP-Racing Oy, Sahanmäenkatu 30, 05800 HYVINKÄÄ. Y-tunnus 2161235-6.

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.

2. Muutokset

2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

 

3. Verkkotunnusten luominen

3.1. Käyttäjä luo verkkotunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin käyttäjä rekisteröityy MP-Racing -verkkopalvelun käyttäjäksi.

3.2. Tunnukset voi luoda ainoastaan luonnollinen henkilö.

3.3. Tunnusten luominen on maksutonta.

3.4. Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä tunnukset.

 

4. Henkilötiedot, niiden käyttö ja muuttaminen

4.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostisosoite ja salasana.

4.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

4.3. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

4.4. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla.

4.5. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa.
4.6. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot.

4.7. Asiskasrekisterin tieojen muuttaminen tapahtuu Palvelun tarjoaja toimesta. Muutokset voi pyytää soittamalla yrityksemme hallinto osastolle puh: 0207 862 520 tai laittamalla viestiä sähköisesti osoitteeseen myynti(at)mp-racing.fi.

 

5. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

5.1. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

5.2. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

5.3. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

5.4. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

 

6. Toimitus- ja maksuehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Demo yritys
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin  

 

7. Tuotteen palautusoikeus / kaupan purkaminen

7.1. Käyttäjän tulee aina ensisijaisesti ottaa yhteyttä varaosamyyntiimme (varaosat(at)mp-racing.fi tai puh. 0207 862 520) ennen tuotteen palautusta tai kaupan purkua.
7.2. Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus vastaanottamispäivästä*. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossaan. *Mikäli tuote on vartavasten asikkaalle tilattu (ei varastotuote), emme ota palautuksia vastaan tai siitä on erikseen sovittava.

7.3.*Emme ote palautukena vastaan sähköosia esim. CDI boxeja yms.

7.4. Emme lunasta postiennako- tai jälkivaatimuspalautuksia. Väärin toimitettu tuote palautetaan asiakaspalautuksen postin kautta, väärin tilattu tuote palautetaan asikkaan kustannuksella mikäli sovitaan että sen saa palauttaa.

7.5. Puutteellisesti palautetut tuotteet palautetaan asiakkaalle tämän kustannuksella. Mahdolliset puuttuvat laitteet/osat tms. palautuksessa, veloitetaan asiakkaalta uushankintahintaa vastaavasti.
7.6. Palautukseen on liitettävä aina palautuslomake (.pdf)

8. Ylivoimainen este (Force majeure)

8.1. Myyjä ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Myyjän toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

9. Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Hyvinkään käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.