Varaosa- ja rengashaku

Hae varaosat Tallenna haku Tallennetaan hakua..

Tuoteryhmät

Info

Verkkokaupan käyttäjäsopimus/toimitusehdot

1. Yleistä

1.1. Tämä käyttäjäsopimus sisältää MP-Racing Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") MP-Racing -verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

1.2. Palvelun tarjoajan yhteystiedot: MP-Racing Oy, Sahanmäenkatu 30, 05800 HYVINKÄÄ. Y-tunnus 2161235-6.

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.

2. Muutokset

2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

 

3. Verkkotunnusten luominen

3.1. Käyttäjä luo verkkotunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin käyttäjä rekisteröityy MP-Racing -verkkopalvelun käyttäjäksi.

3.2. Tunnukset voi luoda ainoastaan luonnollinen henkilö.

3.3. Tunnusten luominen on maksutonta.

3.4. Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä tunnukset.

 

4. Henkilötiedot, niiden käyttö ja muuttaminen

4.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostisosoite ja salasana.

4.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

4.3. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

4.4. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla.

4.5. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa.
4.6. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot.

4.7. Asiskasrekisterin tieojen muuttaminen tapahtuu Palvelun tarjoaja toimesta. Muutokset voi pyytää soittamalla yrityksemme hallinto osastolle puh: 0207 862 520 tai laittamalla viestiä sähköisesti osoitteeseen myynti(at)mp-racing.fi.

 

5. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

5.1. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

5.2. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

5.3. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

5.4. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

 

6. Toimitus- ja maksuehdot

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa

  • Aktian,
  • Danske Bankin,
  • Handelsbankenin,
  • Nordean,
  • Oma Säästöpankin,
  • Osuuspankin,
  • POP-pankin,
  • Säästöpankin,
  • S-pankin ja
  • Ålandsbankenin

maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Mobilepay on sovelluksessa toimivia palvelu, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat Walley ja Jousto.

Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

Jousto
Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

7. Tuotteen palautusoikeus / kaupan purkaminen

7.1. Käyttäjän tulee aina ensisijaisesti ottaa yhteyttä varaosamyyntiimme (varaosat(at)mp-racing.fi tai puh. 0207 862 520) ennen tuotteen palautusta tai kaupan purkua.
7.2. Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus vastaanottamispäivästä*. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossaan. *Mikäli tuote on vartavasten asikkaalle tilattu (ei varastotuote), emme ota palautuksia vastaan tai siitä on erikseen sovittava.

7.3.*Emme ote palautukena vastaan sähköosia esim. CDI boxeja yms.

7.4. Emme lunasta postiennako- tai jälkivaatimuspalautuksia. Väärin toimitettu tuote palautetaan asiakaspalautuksen postin kautta, väärin tilattu tuote palautetaan asikkaan kustannuksella mikäli sovitaan että sen saa palauttaa.

7.5. Puutteellisesti palautetut tuotteet palautetaan asiakkaalle tämän kustannuksella. Mahdolliset puuttuvat laitteet/osat tms. palautuksessa, veloitetaan asiakkaalta uushankintahintaa vastaavasti.
7.6. Palautukseen on liitettävä aina palautuslomake (.pdf)

8. Ylivoimainen este (Force majeure)

8.1. Myyjä ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Myyjän toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

9. Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Hyvinkään käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.