Varaosa- ja rengashaku

Tuoteryhmät

Info

Pikasyöttö

Nyt meiltä osat, huollot ja ajoneuvot alle 5000€ 12kk korottomalla maksuajalla.

 RAHOITUS JA OSAMAKSU

 JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA OSTOKSESI.

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

RAHOITUKSEN EDUT

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä.

 HAE JO TÄNÄÄN

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat: • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen) • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”

SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN SÄHKÖPOSTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostosta. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen. Mikä parasta, tili on voimassa niin kauan kuin itse haluat. Et saa kotiin luottokorttia tai vuosimaksuja.

TUTUSTU ERI MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA

RAHOITUSESITE
YLEISET TILIEHDOT
ERITYISET TILIEHDOT

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄÄLLÄ!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17). Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.

 

MP-Racing tarjoaa rahoitusta Aktiivirahoituksella jopa 30kk ilman korkoa.

Ohessa sinulle laskurilinkit

10 kk

http://www.aktiiviraha.fi/laskuri/610

30 kk

http://www.aktiiviraha.fi/laskuri/30180

Voit myös kotona itse hakea luoton sähköisenä tämän suorahakemuslinkin kautta

https://www.hrasiakaspalvelu.fi/FielAPI/acco...Aktiiviraha-linkin kautta saat lisää tietoa esim. ostoturvasta sekä Finnair +pisteistä.

http://www.aktiiviraha.fi/fi/aktiiviraha/kor...

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen.

Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 25,67 % (11/2017), kun nimelliskorko on 12,56 %.

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11–13, Helsinki.

Aktiivirahalla saat lisäksi Ostoturva-vakuutuksen yli 50 euron arvoisille tuotteille.

Vakuutus korvaa tuotteen varkauden tai vahingoittumisen 1000 euroon asti. Ostoturva on voimassa puoli vuotta (180 päivää) osto- tai toimituspäivästä.