Varaosa- ja rengashaku

Suodatus

Info

Pikasyöttö

Pikasyöttö

AJONEUVOT

Alatuoteryhmät

 • HUSQVARNA
  Husqvarna on yksi maailman vanhimmista moottoripyörä merkeistä. Jos haet enduro tai motocross pyörää niin Husqvarna täyttää toiveesi, premium tason tuotemerkeillä höystetty puhdas kisapyörä. Varustetaso on todella kattava, Billet T-Kappaleet, läpinäkyvä polttoainetankki, DID vanteet, Dunlop- (MX) ja Metzeler (EN) renkaat, Neken ohjaustanko jne. Meiltä saat rahoituksen myös rekisteröimättömille ajeneuvoille ilman käsirahaa jopa 30kk asti.
 • MV AGUSTA
 • SHERCO
 • SWM
  SWM syntyi kun KTM osti Husqvarnan italian tehtaan ja siirsi tuotannon Itävaltaan. Vanha henkilökunta perusti uudelleen legendaarisen pyörämerki SWM. Malliston kilpamallit perustuvatkin osin italian Husqvarnan tekniikkaan, mutta 125-kuutioinen SM ja RS mallit ovat täysin uusia moottoripyöriä. Kaudelle 2018 supermoton maailmanmestari Mauno Hermunen kiinnitettiin SWM kisatiimiin ajamaan supermoton Euroopanmestaruudesta. SWM made in Italy!
 • LIGIER Mopo-autot
  Suomalaiset luottavat Ligieriin. Viime vuonna Ligier oli Suomen selvästi myydyin mopoautomerkki ja Ligier Group saavutti reilusti yli 40 % markkinaosuuden maassamme. Teknisesti edistykselliset, äärimmäisen luotettavat sekä ennen kaikkea hävyttömän tyylikkäät Ligierit ovat yhä useamman mopoautoilijan valinta. Kenties myös sinun? Me myös huollamme Ligier ja Microcar mopoautot.
 • HONDA
  Honda on maailman suurin 2-pyöräisten valmistaja. Meidän valikoimasta löytyy kaikki off-road mallit, mönkijät sekä mopot. Kadulle rekisteröitävät ajoneuvot on neljän vuoden takuulla.
 • CF MOTO Mönkkärit
  CF MOTO on maailman nopeimmin kasvava ATV-tuotemerkki. Vuonna 2014 se nousi markkinajohtajaksi monissa maissa. Ruotsin eniten myyty maastoajoneuvo luokassaan on viime vuosina ollut CF MOTO ALLROAD 500 ED. Tarjoamme lyömätöntä laatua kilpailukykyisin hinnoin runsailla vaihtoehdoilla kokoluokissa 450-800 cc. CF MOTO antaa 3 vuoden takuun ja sillä on yli 200 jälleenmyyjää Pohjoismaissa, se on luotettava kumppani sekä pihatöissä että maastossa.\r\n\r\nTule katsastamaan ja nyt uutta Voit tehdä osamaksura
 • MOPOT JA KEVARIT
  Mopoja on mistä valita Super Soco, Vespa, Aprilia, Honda, Gilera, Sherco ja Piaggio. Näistä varmasti löytyy jokaiselle sopiva malli. Rahoitus malleja löytyy myös kaikkille sopivia, ota yhteyttä!