Varaosa- ja rengashaku

Suodatus

Info

Pikasyöttö

HONDA
Honda toi ensimmäisen Power-tuotteidensa sarjaan kuuluvan maatalouskoneen markkinoille vuonna 1953 keventämään Japanin maatiloilla ja kalastajakylissä työskentelevien ihmisten työtaakkaa uudella teknologialla. Vuosikymmenien myötä Honda on laajentanut valikoimaa, joka nykyisellään käsittää pienkoneita laidasta laitaan: jyrsimiä, ruohonleikkureita, perämoottoreita, generaattoreita, vesipumppuja, lumilinkoja sekä paikallismoottoreita erilaisiin koneisiin ja laitteisiin.

Pikasyöttö

HONDA

Alatuoteryhmät

 • GENERAATTORIT
  Honda on maailman suurin siirrettävien generaattorien valmistaja, jonka valikoima kattaa täydellisesti laajan tehoalueen: 900 VA - 12000 VA. Niissä on taloudellinen, hiljainen ja luotettavasti toimiva moottori, joka käynnistyy aina varmasti elektronisen sytytyksen ansiosta. Useimmissa malleissa on taajuuden ja jännitteen vaihtelu vain -+1-2 %, mikä mahdollistaa herkkien laitteiden, esimerkiksi tietokoneiden käyttämisen.
 • HONDA VESIPUMPUT
  Hondan valmistamat vesipumput ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja pitkäikäisyydestään. Polttomoottorikäyttöisellä vesipumpulla kastelet\r\nkasvimaan tai täytät vaikka paljun.
 • PAIKALLISMOOTTORIT
 • JYRSIMET
  Hondan puutarhajyrsimet ovat varmatoimisia puutarhurin työkavereita vuodesta toiseen. Jyrsinmallistostamme löydät itsellesi sopivan jyrsimen, onpa kasvimaasi minkä kokoinen tahansa.
 • RUOHONLEIKKURIT
  Korkea laatu, luotettavat tuotteet! \r\n\r\nHondalla on vahva maine laadussa ja toimivuudessa. Hondan ruohonleikkureissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja sekä vahvaa suunnittelun osaamista, jolloin saadaan aikaiseksi ruohonleikkuri, johon voit luottaa vuodesta toiseen.\r\n\r\nToisin kuin muut valmistajat, Honda käyttää ainoastaan itse suunnittelemiaan komponentteja. Voit luottaa siihen, että osat kestävät.
 • TRIMMERIT
  Honda trimmerit ja raivaussahat ovat laadullisesti vertaansa vailla. Ne ovat kevyitä käynnistää ja miellyttäviä käyttää.\r\n\r\nKesäkampanjan aikana UMK435 –raivaussa toimitetaan runsaalla varustuksella; puoliautomaattinen siimapää nurmikon viimeistelyyn, kolmioterä pidemmälle heinikolle sekä raivausterä sektorisuojalla puiden ja pensaiden raivaamiseen. Lisäksi mukana tulee laadukkaat, pehmustetut valjaat sekä suojalasit.
 • AKKUKÄYTTÖISET